Interviuri

19/02/2017 | Interviuri

Dle Filip, care a fost argumentul de bază de care V-aţi condus atunci când aţi acceptat să candidaţi la funcţia de Prim-ministru în ianuarie 2016?

 

24/01/2017 | Interviuri

Prim-ministrul Pavel Filip a făcut totalurile unui an de activitate a Guvernului în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Moldova în Direct”, transmisă de postul public de televiziune.

 

27/12/2016 | Interviuri

Europa Liberă: Cum veţi colabora cu un preşedinte cu viziuni de stânga, cu domnul Dodon, care nu ascunde că Moldova trebuie să aibă o relaţie mai bună cu Estul, iar guvernarea rămâneţi a fi pro-europeană şi veţi continua să mergeţi pe drumul eurointegrării? E o putere executivă bicefală acum?

 

14/11/2016 | Interviuri
Guvernarea este stabilă în Republica Moldova, are o majoritate clară în Parlament și va continua să-și facă treaba, în cadrul constituțional actual, a declarat premierul Pavel Filip într-un interviu acordat AGERPRES.
30/09/2016 | Interviuri

Premierul Pavel Filip a vorbit despre importanţa reformelor promovate de Cabinetul de Miniştri, precum şi despre beneficiul acestora pentru cetăţeni, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”, difuzată de postul public de televiziune.

 

28/09/2016 | Interviuri

Premierul Pavel Filip a vorbit despre rezultatele participării sale la sesiunea Adunării Generale a ONU, la Consiliul șefilor de state CSI, precum şi despre discuţiile purtate cu oficialii europeni, americani şi cei din spațiul Comunităţii Statelor Independente, în cadrul emisiunii „Fabrika”, difuzată de un post privat de televiziune.

 

07/09/2016 | Interviuri

- Dle prim-ministru, Republica Moldova împlinește 25 de ani de la proclamarea Independenței. În opinia Dvs, ce au însemnat acești 25 de ani pentru țara noastră?

 

28/08/2016 | Interviuri

Vă mulţumim pentru timpul acordat pentru acest interviu, pentru primele ştiri. Într-o zi specială, astăzi, vorbim despre trecut prezent şi viitor. Unde şi cum v-a prins independenţa Republicii Moldova?

 

27/08/2016 | Interviuri

Pe 27 August se împlinește un sfert de secol de când Republica Moldova este un stat independent. Unde era Pavel Filip pe 27 august 1991? Cum au rămas în memoria Dvs acele evenimente?

 

26/08/2016 | Interviuri

Întrebare: După declararea independenței, Republica Moldova a putut urma trei căi de dezvoltare: independentă, unionistă, ori strîns dependentă de CSI (mai nou, Uniunea Euroasiatică). Dacă am lua-o azi de la capăt, ce cale ați alege?

 

Răspuns: Pot afirma cu siguranţă că aş alege ca Republica Moldova să fie un stat independent şi suveran, cu o democraţie dezvoltată, avînd la bază valorile europene.

 

Pagini