Interviuri

07/04/2017 | Interviuri

Prim-ministrul Pavel Filip a făcut totalurile vizitei la Bruxelles și a punctat obiectivele prioritare ale Executivului pentru perioada următoare, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct”, difuzată de postul naţional de televiziune.

04/04/2017 | Interviuri

Premierul Pavel Filip a vorbit despre rezultatele vizitelor externe, așteptările partenerilor străini, dar și obiectivele de viitor ale Cabinetului de miniștri, în cadrul emisiunii „Fabrika”, difuzată de un post privat de televiziune.

28/03/2017 | Interviuri

Prim-ministrul Pavel Filip a vorbit despre parteneriatul moldo-român și posibilitățile de aprofundare a dialogului bilateral, în cadrul emisiunii "Ultima Ediție" la TVR România.

19/02/2017 | Interviuri

Dle Filip, care a fost argumentul de bază de care V-aţi condus atunci când aţi acceptat să candidaţi la funcţia de Prim-ministru în ianuarie 2016?

 

24/01/2017 | Interviuri

Prim-ministrul Pavel Filip a făcut totalurile unui an de activitate a Guvernului în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Moldova în Direct”, transmisă de postul public de televiziune.

 

27/12/2016 | Interviuri

Europa Liberă: Cum veţi colabora cu un preşedinte cu viziuni de stânga, cu domnul Dodon, care nu ascunde că Moldova trebuie să aibă o relaţie mai bună cu Estul, iar guvernarea rămâneţi a fi pro-europeană şi veţi continua să mergeţi pe drumul eurointegrării? E o putere executivă bicefală acum?

 

14/11/2016 | Interviuri
Guvernarea este stabilă în Republica Moldova, are o majoritate clară în Parlament și va continua să-și facă treaba, în cadrul constituțional actual, a declarat premierul Pavel Filip într-un interviu acordat AGERPRES.
30/09/2016 | Interviuri

Premierul Pavel Filip a vorbit despre importanţa reformelor promovate de Cabinetul de Miniştri, precum şi despre beneficiul acestora pentru cetăţeni, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”, difuzată de postul public de televiziune.

 

28/09/2016 | Interviuri

Premierul Pavel Filip a vorbit despre rezultatele participării sale la sesiunea Adunării Generale a ONU, la Consiliul șefilor de state CSI, precum şi despre discuţiile purtate cu oficialii europeni, americani şi cei din spațiul Comunităţii Statelor Independente, în cadrul emisiunii „Fabrika”, difuzată de un post privat de televiziune.

 

07/09/2016 | Interviuri

- Dle prim-ministru, Republica Moldova împlinește 25 de ani de la proclamarea Independenței. În opinia Dvs, ce au însemnat acești 25 de ani pentru țara noastră?

 

Pagini