Comunicate de presă

17/02/2017 | Comunicate de presă

Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la evenimentul de prezentare a trei laboratoare ale Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare, dotate cu utilaje moderne de investigaţie criminalistică din fondurile Uniunii Europene.

 

17/02/2017 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii Misiunii Directoratului General ”ECFIN” din cadrul Comisiei Europene, aflată în vizită de documentare în Republica Moldova. Şeful Executivului a salutat prezenţa echipei ”ECFIN” la Chişinău, care coincide cu vizita Misiunii FMI, calificând-o drept una extrem de importantă.
17/02/2017 | Comunicate de presă

Vicepremierul Gheorghe Brega a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții misiunii OSCE în Moldova. În debutul discuției, viceprim-ministrul a mulțumit partenerilor externi pentru susținerea constantă în procesul de reglementare a conflictului transnistrean și stabilirea unui cadru politic pentru dialog şi negocieri în vederea reglementării politice definitive a conflictului.

 

17/02/2017 | Comunicate de presă

Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit. Discuţiile au vizat cadrul actual al relaţiilor bilaterale, anul 2017 fiind unul semnificativ în acest sens, dat fiind marcarea a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi SUA, şi direcţiile prioritare de colaborare dintre părţi.

 

17/02/2017 | Comunicate de presă
Pe 16 februarie a avut loc prima ședință din acest an a Consiliului Național pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități.
17/02/2017 | Comunicate de presă
Progresele realizate în implementarea prevederilor Legii privind controlul tutunului au fost discutate la 16 februarie curent, în cadrul unei ședințe a Consiliului Naţional Coordonator în domeniul Controlului Tutunului.
16/02/2017 | Comunicate de presă
Premierul Pavel Filip a participat astăzi la ceremonia de înmânare a cheilor de la 72 de locuințele sociale construite în raionul Soroca pentru familiile cu mulți copii, tinerii specialiști angajați în instituțiile de stat şi persoanele cu dizabilități.
16/02/2017 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a discutat astăzi cu reprezentanții administrației publice locale din raionul Soroca despre problemele cu care se confruntă autoritățile locale și prioritățile Cabinetului de miniștri în vederea îmbunătățirii nivelului de trai al cetățenilor.
16/02/2017 | Comunicate de presă
Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu echipa de experţi a Fondului Monetar Internaţional (FMI), care se află într-o misiune de evaluare în Republica Moldova, în perioada 14 - 28 februarie 2017.
15/02/2017 | Comunicate de presă
Calendarul reuniunilor comune RM-UE programate pentru anul 2017, în contextul implementării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, acţiunile planificate pentru anul curent, precum şi evoluţia comerţului cu statele membre UE, au fost principalele subiecte examinate astăzi în cadrul şedinţei Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană.

Pagini